"Регіоналам" вхід заборонено

Прийшов час продовжити тему, яка для мене залишається відкритою. Лише сьогодні повернулась з тренінгу «Протидія корупції у ВНЗ», про який розповім іншим разом.

Не люблю наживати собі ворогів, але нічого не поробиш в цьому неідеальному світі. 

Тема «Маладих рєгіонов» актуальна дотепер. Не можу зрозуміти, чому деякі особистості ніяк не збагнуть, що краще не висовуватись із своїх закутків, а сидіти тихенько у нірці і лускати насіння. Але ні, треба було поїхати на захід, а потім набратись нахабства, щоб на другий день покликати своїх друзів. На ствердження, що це не виховано, мені відповіли: «А што, я друзєй увідєть нє могу?» Вибачай, дружище, але це не туса, і люди приїхали не для того, щоб було куди привезти своїх соратників. Тим паче є певні умови, за якими ти знаходишся на цій території.

Насправді – це був просто ліричний відступ. Взагалі, я не люблю, коли люди підлаштовуються під ситуацію або діють, як справжні хамелеони. Мене виводять із стану душевної рівноваги люди, які відверто не розуміють, що їхні переконання і цінності прогнивші. Я відверто ненавиджу людей, які не мають гідності. Саме таким для мене є діючий студентський ректор мого університету. І якщо зараз він за допомогою свого підлабузництва займає посаду (доволі впливову), то через певний проміжок часу, він може піднятись по кар’єрній сходинці занадто високо. Ми жаліємось на владу, бо вона прокорумпована та жадібна, але обирали її ми з вами, бо закривали очі та вірили, що вони так більше не будуть. Якщо людина із самого початку свого громадського життя починає показувати, що вона не має гідності, то через 5-10 років,  ця гідність тим паче не з’явиться. При владі Януковича всі, хто був не в партії з ними, той не мав жодного шансу на перспективи розвитку у громадському середовищі та і не тільки. А ті, хто активно відстоював позицію проти цієї системи, очікувала пряма дорога до в’язниці! Звичайно, що забороняти людині, яка в минулому плідно співпрацювала із рєгіоналовцами, розвивати себе як активіст та політичний діяч не можна. Але таких громадських активістів чи політичних діячів наша країна точно не потребує. Тому щиро бажаю розвитку нашому студентському ректору в інженерній сфері! :-)

P.S. Для людей, які не знали, або не вірять, що Міша не був в «Маладих регіонах».







В матеріалі використано фото із блогу Дмитра Тіщенка

1 коментар

Таміла Кошман
Якраз коли Янукович втік із країни…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте