Де мило за 52 000? Зустріч з ректором.

Сьогоднішня зустріч з ректором СумДУ пройшла дуже добре. Нам переконливо довели, що кошти на туалетний папір – це й пластикові стаканчики, серветки для їдальні, паперові серветки для рук. Що стосується мила та мийних засобів, то там теж все розписано чітко. А завтра мені має надійти відповідь на запит про публічну інформацію зі сканами угод.

Незважаючи, що бюджет нашого ВНЗ становить 200 млн. грн., ці кошти спрямовуються на розвиток університету. А засоби гігієни в ньому з'являться не скоро, адже на них, за словами ректора, необхідно півтора мільйони гривень. І звісно, якщо вибирати між добудовою нового корпусу, і милом з туалетним папером, то доцільніше обрати добудову. 

Але і ми не можемо стояти осторонь проблем СумДУ. Тому ми, як справжні патріоти свого рідного університету, перефармотовуємо нашу ініціативу «Де мило в СумДУ» в краудфандінгову кампанію #СумДУнамило
Ми будемо просити всіх небайдужих студентів та випускників, політиків і бізнесменів скинути по кілька гривень на мило і туалетний папір в університет. Ми розуміємо, як багато сил/часу/коштів вкладає найкраща адміністрація ВНЗ в наше майбутнє, тому хочемо віддячити їй і хоч чимось показати нашу любов до СумДУ. Засоби гігієни закупимо самостійно стільки, скільки зможемо. Звітність буде прозорою. Про надходження і витрати звітуватиму не рідше, ніж щотижня. НЕ ЗАЛИШАЙТЕСЬ ОСТОРОНЬ, А ПОКАЖІТЬ НЕ ЛИШЕ НА СЛОВАХ, А В ДІЯХ СВОЮ ВІДДАНІСТЬ РІДНОМУ УНІВЕРСИТЕТУ! 

Кошти можна надіслати на картку ПриватБанку: 
5168 7554 0437 2597

1 коментар

Таміла Кошман
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте