Розкажи мені про щастя...

Ми кожного дня чуємо про щастя, але так мало знаємо, що потрібно, аби його було більше, що воно означає і в чому його секрет.
Для кожного воно різне, але коли перебираєш в голові хороші моменти, то на обличчі з`являється щира посмішка. 
 
Це запах лісу, після дощу. Теплий чай та м`яка подушка. Бажання, яке ти загадуєш, коли падає зірка. Неочікуваний подарунок від дорогої людини. Коли любиш своє відображення в дзеркалі. Холодний душ, після спекотного дня. Останнє тістечко, яке залишилось в холодильнику. Це шурхіт листя, яке в тебе під ногами. Пісня, яку почув у маршрутці, а потім випадково знайшов.

Кататися на гойдалці в осінньому саду. Ванна з піною та свічками. Подорож. Це відверті розмови з другом. Цуценята. Перший поцілунок. Це обійми дитини, якій ти подарував іграшку. Сльози, які котяться по щоці, коли тобі роблять пропозицію. Вогнище. Теплий спальник у холодній палатці. Шкарпетки з оленями. Останній крок, коли підкорюєш гору. Фільм, який закінчується хеппі-ендом. Фото, на якому ти вдало вийшов. Кататися на велосипеді. Це закінчена справа, яку довго відкладав. Ідеальний колір помади. Мінус три на вагах.

Це вірш, який присвятили саме тобі. Просити пробачення, коли відчуваєш провину. Влізти в джинси, які раніше були замалі. Багато морозива. І солодощів. Сміятись від душі. Прибуття поїзду. Зустрічати світанок біля озера. Танцювати на вулиці з подругою. Це прийти вчасно на зустріч. Вивчити нове слово польською. Перший дотик мами, яку не бачив вісім років. Зачіска, яка тобі пасує. Спів птахів з приходом весни. Улюблена радіостанція. Не проспати пробіжку. Купа повітряних кульок. Ромашки. Співати під гітару. Довго та глибоко дивитися в очі людині, яка тобі подобається. Запах польових квітів. Зуміти когось розсмішити. Це ще одна прочитана книга, яка тобі запам’ятається. Кава з молоком. Дивитися старе кіно. Це ходити босоніж по траві, після ранкової роси. 

Смачний пиріг, який ти вперше спік. Неочікувана зустріч з давнім другом. Вміти пробачати. «Я в тебе вірю» від важливих людей. Заскочити у забитий автобус, коли спізнюєшся. Блакитне небо. Облаштувати підвіконня так, щоб на ньому можна було читати. Рукавиці, які зігрівають. Перший сніг. Гумові чоботи, в яких можна бігати під дощем. Нічні прогулянки. Муркотіння кота. Це посміхатись незнайомим перехожим. Взуття, яке не натирає. Незнайоме місто. Почуватися вільним та робити, що хочеш та коли хочеш. 

Для кожного щастя індивідуальне. Ніхто не знає його секрету. Але, якщо відкинути всі роздуми, а просто насолоджуватись життям, то можна бути впевненим, що радість є в кожній миті.
Тут і тепер.
І довкола тебе.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте