Дівчинка-Сонце

Твої пальці тендітно накручують пасмо волосся, а думки, які витають та одночасно перемішуються – втратили свою ідентичність. Ти вся, ніби зроблена із світла. Завжди посміхаєшся, навіть незнайомим людям. Ти – океан енергії, в який хочеться пірнути з головою. Часом здається, що найбільша проблема твого життя – це недостатня кількість людей, яким ти можеш принести щастя. Очі наповнені життям. Ти сама життя! Бурхливе, неодноманітне, цікаве, непередбачуване, загадкове…
На твоєму робочому столі зображений Всесвіт, але він ніколи не зрівняється із тим, що знаходиться всередині тебе. Вражає, як можна мати стільки радості від, здавалось би, звичайних речей. Але, навіть там — ти знаходиш щось прекрасне. Мене завжди вражало, як ти сприймаєш всі життєві перепитії. Навіть, коли сильно болить, ти віриш у дива. А ще, забагато мрієш. Ніби, живеш у казково-невідомому світі. Я знаю тебе різною, мабуть, як ніхто інший. Бувало, як ти дивишся на зоряне небо, а долонею витираєш сльози – я не чіпала тебе, бо знала, що в такі моменти ти глибоко занурюєшся в Себе. А ще, ти дуже добре відчуваєш людей. Занадто добре. Навіть, коли вони самі не знають, що з ними сталось – ти розумієш, і ніби крізь себе пропускаєш їхні почуття.
Ти буваєш дивною. Але, «твоя дивакуватість – це твоя чарівність». Ти – легкий вітер, що ніжно поколихує колосся. Багато тих, хто не розуміє твоїх бажань та внутрішнього світла. Але тобі байдуже, бо є ті, хто вірить та приймає все, як є.
Не переставай світити, навіть у найпохмуріші дні.
Будь справжньою, Дівчинка-Сонце, бо ти надихаєш! 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте