Якщо вже почав - перемагай!

                                                                                           Немає важче завдання ніж виграти вибори,
                                                                                          не доводячи всім і кожному, що ти не вартий перемоги.

                                                                                                                                                        Едлай Стівенсон

От і закінчились передвиборчі гонки, пройшли дебати, відбулось голосування. Я рада, неймовірно рада, що мій опонент здобув перемогу. Насправді, було зрозуміло особисто для мене, що я не виграю, але десь в глибині палахкотів вогник надії. В мене на вустах щира посмішка від цього неосяжного досвіду, який я здобула за цей час. Не здаватись і рухатись вперед. Лише так можна щось змінювати і бути рушійною силою. Кожен показав своє істинне обличчя. Особисто для себе я зробила декілька висновків щодо ОСС, але це вже інформація не для загалу. Попереду купа нереалізованих проектів, безмежна кількість ідей та потік енергії і натхнення. Для мене це були особливі вибори, адже я лише першокурсниця і навіть уявити не могла, що проголосують аж 53 людини! Спасибі вам за довіру, скажу я щиро всім тим, хто був поруч і хто віддав свій голос за мене. Для мене це великий показник. Свою передвиборчу програму я реалізовуватиму, як би там не склались обставини.

Посада не найголовніше, якщо є бажання змінювати систему, просто з нею простіше реалізовувати проекти. Всі були сильними та гідними, але обирають кращих з найкращих. Я щиро бажаю успіху Олександру і за нашою домовленістю, він допомагатиме мені втілювати ідеї, про які я писала. Для мене це не поразка, а гідний програш. Буду змінювати систему тепер із новим студентським деканом.

Тож, любі студенти: дізнавайтесь, питайте, пропонуйте, «будьте реалістами — вимагайте неможливого» і пам’ятайте – саме ми є рушійною силою сьогодення!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте